Udviklende tilgang

Relationer i øjenhøjde

Trygge og familiære rammer

Samarbejdspartnere

Hvad er dit navn? *
 
Telefonnummer du kan træffes på? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Hvad drejer din besked sig om? *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Vi søger hele tiden ny viden

På Ehlershjemmet har vi fast tilknyttede samarbejdspartnere. 

Derudover samarbejder vi, når det er relevant,  med  Rådgivningscentret i Århus, og Børnehus Syd i Esbjerg. De arbejder med komplekse familieproblematikker, og har særlig erfaring i at hjælpe børn udsat for omsorgssvigt, vold eller seksuelle overgreb, samt børn med seksuelt bekymrende adfærd. 

Faste samarbejdspartnere tilknyttet Ehlershjemmet

  • ​Sygeplejerske Lone Brønddum som sygeplejefaglig konsulent. Vi tager vores sundhedsfaglige funktioner alvorligt, så Lone er tilknyttet for at sikre at institutionen lever op til den korrekte håndtering- og journalføring af medicin samt opdaterede førstehjælpskurser.
  • Psykoterapeut, Kia Marquard, som forestår ugentlig supervision af medarbejdere og ledere på Ehlershjemmet.

Kommunerne som primære samarbejdspartnere

Vi har et godt og tæt samarbejde med rådgivere i kommunerne. Det er vigtigt for os at vi sammen får skabt de bedste løsninger. Både blandt de ydelser vi allerede tilbyder, men også ved i fællesskab at finde en løsning der er den helt rigtige for den enkelte. 

Om Ehlershjemmet

Gennem mere end 80 år har Ehlershjemmet arbejdet for at hjælpe børn, familier og mennesker i nød. Vi er i dag en moderne institution, hvor en gruppe af engagerede og professionelle medarbejdere rummer svaret på Ehlershjemmets gode resultater. 

Gennem uddannelse, ledelse med omtanke, personalepleje og udvikling, faglige netværk og formidling arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Her er vi åbne over for ideer og forslag til at gøre ting på nye og bedre måder.

Kontaktinformationer

Familiehuset

Rådmandsvej 22-24

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Børnehuset

Havvejen 71

6100 Haderslev

Afd. leder: Jette Henriksen

Tlf.: 23 39 24 39

Mail: jhe@ehlershjemmet.dk

Administrationen - Forstander: Ditte E. Fjord-Larsen  -  ​Havvejen 71, 6100 Haderslev  -  Tlf.: 30 54 77 89 - E-mail: dl@ehlershjemmet.dk - CVR: 30966279​