Udviklende tilgang

Relationer i øjenhøjde

Trygge og familiære rammer

Skole- og daginstitution

Hvad er dit navn? *
 
Telefonnummer du kan træffes på? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Hvad drejer din besked sig om? *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Haderslev har gode lokale skoler og daginstitutioner

Børnene køres hver dag i skole og børnehave. I enkelte tilbud kan der som en overgangsløsning etableres hjemmeundervisning/pasning i dagtimerne. Tilbuddet tager udgangspunkt i hvad barnet formår og kan magte på det pågældende tidspunkt.

Institutionerne kan være almen- eller specialinstitutioner. Som udgangspunkt går børnene i skole og børnehave i Haderslev kommune, men vi kører også børn til Aabenraa eller Sønderborg kommune, hvis det giver bedst mening for barnet.

​Barnets kontaktpædagog har tæt kontakt med skole og børnehave og deltager i såvel forældremøder, skolehjemsamtaler samt andre arrangementer enten sammen med eller i stedet for barnets forældre. 

Om Ehlershjemmet

Gennem mere end 80 år har Ehlershjemmet arbejdet for at hjælpe børn, familier og mennesker i nød. Vi er i dag en moderne institution, hvor en gruppe af engagerede og professionelle medarbejdere rummer svaret på Ehlershjemmets gode resultater. 

Gennem uddannelse, ledelse med omtanke, personalepleje og udvikling, faglige netværk og formidling arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Her er vi åbne over for ideer og forslag til at gøre ting på nye og bedre måder.

Kontaktinformationer

Familiehuset

Rådmandsvej 22-24

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Børnehuset

Havvejen 71

6100 Haderslev

Afd. leder: Jette Henriksen

Tlf.: 23 39 24 39

Mail: jhe@ehlershjemmet.dk

Administrationen - Forstander: Ditte E. Fjord-Larsen  -  ​Havvejen 71, 6100 Haderslev  -  Tlf.: 30 54 77 89 - E-mail: dl@ehlershjemmet.dk - CVR: 30966279​