Udviklende tilgang

Relationer i øjenhøjde

Trygge og familiære rammer

Hvad er dit navn? *
 
Telefonnummer du kan træffes på? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Hvad drejer din besked sig om? *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Ophold på Ehlershjemmet

​Familier kan anbringes akut eller efter en vurdering i samråd med deres sagsbehandler i kommunen. Den enkelte familie bliver visiteret med det formål at afdække, hvordan familiens problemer og behov kan tilgodeses ved et visitationsmøde i Familiehuset. Vi gør det synligt, hvad opholdet i Familiehuset indebærer og hvor lang tid, opholdet kan vare. Vi imødekommer og behandler hver familie individuelt. Vi vurderer indsatsen og udviklingen i behandlingsteamet torsdag hver uge og i en anerkendende dialog med familien, der samarbejder.

Når barnet er i tilpas trivsel og udvikling, og forældrene magter opgaven i Familiehusets beskyttende rammer øges kravene til familien. Dagligdagen tilrettelægges, så forældrene får mulighed for at afprøve en realistisk hverdag, der matcher den dagligdag der vil være udenfor Familiehuset.

Et ophold på Ehlershjemmet er som regel af en varighed på 3 måneder.

Opholdet afsluttes med en rapport. Vi er tydelige og præcise i den afsluttende rapport, så den kan danne baggrund for et fremtidigt forløb, med henblik på fastholdelse og videreudvikling for den enkelte familie.​

Korttidsophold

​I Ehlershjemmets Familiehus tilbydes der også korttidsophold. Forløbet er målrettet sårbare familier med små børn. Familien kan indskrives i et 4 ugers forløb, hvor vi efterfølgende, sammen med kommunen, vurderer om der er et udviklingspotentiale. Forløbet dækker observation og behandling, og der vurderes på, om et længere behandlingsforløb skal iværksættes.

Ved korttidsophold modtager kommunen en beskrivelse af hvad vi har observeret i forløbet. Ønskes en fuld rapport kan denne tilkøbes.
​​

Om Ehlershjemmet

Gennem mere end 80 år har Ehlershjemmet arbejdet for at hjælpe børn, familier og mennesker i nød. Vi er i dag en moderne institution, hvor en gruppe af engagerede og professionelle medarbejdere rummer svaret på Ehlershjemmets gode resultater. 

Gennem uddannelse, ledelse med omtanke, personalepleje og udvikling, faglige netværk og formidling arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Her er vi åbne over for ideer og forslag til at gøre ting på nye og bedre måder.

Kontaktinformationer

Familiehuset

Rådmandsvej 22-24

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Børnehuset

Havvejen 71

6100 Haderslev

Afd. leder: Jette Henriksen

Tlf.: 23 39 24 39

Mail: jhe@ehlershjemmet.dk

Administrationen - Forstander: Ditte E. Fjord-Larsen  -  ​Havvejen 71, 6100 Haderslev  -  Tlf.: 30 54 77 89 - E-mail: dl@ehlershjemmet.dk - CVR: 30966279​