Udviklende tilgang

Relationer i øjenhøjde

Trygge og familiære rammer

Til Rådgiveren

Hvad er dit navn? *
 
Telefonnummer du kan træffes på? *
 
E-mail du kan træffes på? *
 
Hvad drejer din besked sig om? *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Du skal vide

at vi har et ønske om at Ehlershjemmets kompetencer og erfaringer bruges så kreativt som muligt til glæde for de enkelte børn, unge og familier i deres videre udvikling.

I forbindelse med vores hovedydelser kan vi altid gå i dialog omkring opgaven. Sammen med dig finder vi ud af hvad der giver bedst mening for den enkelte.

ICS og Lagkagemodellen

Ehlershjemmets Børnehus​ bruger ICS (Integreted Childrens System) og sikrer dermed, at anbringende kommune får en systematisk, fokuseret dokumentation af det enkelte barn eller den enkelte ungs udvikling i fokuspunkterne fra handleplanen.

Ehlershjemmets familiehus bruger Lagkagemodellen. Se imodellen her ”Lagkagemodellen".

Opfølgende møder

Tre måneder efter indskrivning holdes et opfølgningsmøde. Herefter skrives der en rapport. Der afholdes statusmøder hvert halve år.​

Skriftlighed

På Ehlershjemmet er vi dygtige til- og omhyggelige med vores rapporter og skriftlige dokumentation.

Vi ved at systematik omkring dokumentation sikrer den bedste indsats for barnet, den unge eller familien, og vi ved at kvaliteten af vores materiale er af stor betydning for vores samarbejdsparnere.

Om Ehlershjemmet

Gennem mere end 80 år har Ehlershjemmet arbejdet for at hjælpe børn, familier og mennesker i nød. Vi er i dag en moderne institution, hvor en gruppe af engagerede og professionelle medarbejdere rummer svaret på Ehlershjemmets gode resultater. 

Gennem uddannelse, ledelse med omtanke, personalepleje og udvikling, faglige netværk og formidling arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Her er vi åbne over for ideer og forslag til at gøre ting på nye og bedre måder.

Kontaktinformationer

Familiehuset

Rådmandsvej 22-24

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Børnehuset

Havvejen 71

6100 Haderslev

Afd. leder: Jette Henriksen

Tlf.: 23 39 24 39

Mail: jhe@ehlershjemmet.dk

Administrationen - Forstander: Ditte E. Fjord-Larsen  -  ​Havvejen 71, 6100 Haderslev  -  Tlf.: 30 54 77 89 - E-mail: dl@ehlershjemmet.dk - CVR: 30966279​