Udviklende tilgang

Relationer i øjenhøjde

Trygge og familiære rammer

Målgruppe

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Hjælp til den gode relation

​Målgruppen er samværsforældre som ønsker støtte med henblik på at udvikle egne kompetencer, eller at klare samværet på trods af egne udfordringer.

​Samværsforældrene har ofte svære belastninger i relation til deres eget liv og begrænset indlevelse i barnets behov, og det er samværspædagogens opgave at hjælpe barn og forældre til at få et godt samvær, på trods af forældrenes egne udfordringer.

​I mødet med børn, forældre og eventuelle plejeforældre, bestræber vi os på at være autentiske, nærværende og direkte og samtidig være anerkendende og respektfulde.

Vores arbejde tager udgangspunkt i at møde børn, forældre og eventuelle plejefamilier der, hvor de er – med respekt og empati. Omdrejningspunktet er altid børnenes trivsel, og hvordan vi kan være med til at sikre børns integritet i de livsomstændigheder, de har.

Om Ehlershjemmet

Gennem mere end 80 år har Ehlershjemmet arbejdet for at hjælpe børn, familier og mennesker i nød. Vi er i dag en moderne institution, hvor en gruppe af engagerede og professionelle medarbejdere rummer svaret på Ehlershjemmets gode resultater. 

Gennem uddannelse, ledelse med omtanke, personalepleje og udvikling, faglige netværk og formidling arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Her er vi åbne over for ideer og forslag til at gøre ting på nye og bedre måder.

Kontaktinformationer

Mariegade

Mariegade 14

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Familiehuset

Rådmandsvej 22-24

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Børnehuset

Havvejen 71

6100 Haderslev

Afd. leder: Jette Henriksen

Tlf.: 23 39 24 39

Mail: jhe@ehlershjemmet.dk

Administrationen - Forstander: Ditte E. Fjord-Larsen  -  ​Havvejen 71, 6100 Haderslev  -  Tlf.: 30 54 77 89 - E-mail: dl@ehlershjemmet.dk - CVR: 30966279​