Udviklende tilgang

Relationer i øjenhøjde

Trygge og familiære rammer

​Ehlershjemmet har Økologi- og måltidsmærket

ØKOLOGIMÆRKET:

Det økologiske spisemærke viser, hvor stor en procentdel af de indkøbte føde og drikkevarer, der er økologiske. Børnehusets indkøb ligger nu mellem 30-60 %, hvilket giver et Broncemærke.

Med det økologiske spisemærke er Ehlershjemmet med til at gøre en forskel. Det er et bæredygtigt valg, og der tages ansvar for miljø, dyrevelfærd og ikke mindst vores børn. Indkøb af økologiske råvarer nedsætter indtaget af sprøjtemidler og tilsætningsstoffer. Desuden skaber det økologiske køkken ofte sundere og mere klimavenlig kost, med grønt, mindre kød og mindre madspild.

Det økologiske spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at et spisested satser på økologi. Det kontrolleres ved et årligt besøg i vores køkken, samtidig med vores egenkontrol, som praktiseres og administreres af levnedsmiddelstyrelsen.

​MÅLTIDSMÆRKET:

​Måltidsmærket er fødevarestyrelsens mærke. Det viser bl.a. vejen til sund mad i institutioner med madordning. Målet med mærket er at skabe sunde måltider i institutionerne.


Principperne bag måltidsmærket er baseret på fødevarestyrelsens officielle anbefalinger til børn, samt de officielle kostråd. Derfor er kosten på Ehlershjemmet sund, varieret, samtidig med at være farverig, lækker og indbydende.

Om Ehlershjemmet

Gennem mere end 80 år har Ehlershjemmet arbejdet for at hjælpe børn, familier og mennesker i nød. Vi er i dag en moderne institution, hvor en gruppe af engagerede og professionelle medarbejdere rummer svaret på Ehlershjemmets gode resultater. 

Gennem uddannelse, ledelse med omtanke, personalepleje og udvikling, faglige netværk og formidling arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Her er vi åbne over for ideer og forslag til at gøre ting på nye og bedre måder.

Kontaktinformationer

Mariegade

Mariegade 14

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Familiehuset

Rådmandsvej 22-24

6100 Haderslev

Afd. leder: Birgitte Bertelsen

Tlf.: 29 44 62 85

Mail: bb@ehlershjemmet.dk​

Børnehuset

Havvejen 71

6100 Haderslev

Afd. leder: Jette Henriksen

Tlf.: 23 39 24 39

Mail: jhe@ehlershjemmet.dk

Administrationen - Forstander: Ditte E. Fjord-Larsen  -  ​Havvejen 71, 6100 Haderslev  -  Tlf.: 30 54 77 89 - E-mail: dl@ehlershjemmet.dk - CVR: 30966279​