Aktiviteter indendørs

Kreativt værksted:

Her har børn samt de voksne mulighed for at arbejde med forskellige materialer fx ler, træ, gips, male mv.
Her stimuleres og udfordres børnenes kreativitet, fantasi og finmotoriske færdigheder. Derudover lærer børnene at kunne udvise ansvarsbevidsthed og rummelighed over for både de fysiske omgivelser, redskaberne og hinanden.

 

Sanserum:

Her har de voksne mulighed for, at gå ned med børnene og være kropslig aktive. Her er masser af redskaber og rekvisitter, hvor børn sammen med de voksne kan lave aktivitetsbaner, balancere, gynge, springe, klatre, spille bold, lave gøgl og akrobatik, danse og alt muligt andet.

Aktiviteter her kan styrke børnenes fantasi, legende evne, kropsbevidsthed, opmærksomhed, samarbejdsevne, lære at vinde og tabe. Ansvarsbevidsthed overfor rum og redskaber. Og meget mere, afhængigt af, hvordan den voksne planlægger aktiviteterne.

 

Computer og spillerum:

Vi har i hver familie to computere med internetadgang til rådighed. Udover at spille spil, har vi flere børn der laver lektier via Internettet.

I vores spillerum er der bl.a. Play Station og Nintendo Wii til rådighed. Her kræver det igen at børnene udviser ansvarsbevidsthed overfor hinanden og tingene. At de viser hensyn til hinanden og kan skiftes til at spille. I flere spil vil de ligeledes have muligheden for at samarbejde for at få højst mulige score.

Sanserum
Sanserum Sanserum
 
logo_boernehuset
Til forside
Udskriv siden
Sideoversigt
Ehlershjemmet // Havvejen 71, Sdr. Vilstrup, 6100 Haderslev // Tlf.: 7458 2203 // E-mail: info@ehlershjemmet.dk